live brighter

Solaray´s missie

Al bijna 50 jaar helpen de vitaminen van Solaray mensen om stralender te leven. Wellness begint met de bewezen kracht van de wetenschap en zuivere ingrediënten van de aarde.

Om je te helpen op te staan met de kracht van de zon en te beginnen met dagelijkse rituelen en routines. Onze ingrediënten helpen u naar de hemel te klimmen en benden naar de aarde te laten grondvesten. Dit terwijl je evenwicht vindt met de natuur én van binnen.

Gerecycled: Onze nieuwe PCR Flessen

We zetten stappen om een betere aarde te creëren, en daarom maken we nu al onze flessen met 100% Post Consumer Resin. Als bedrijf dat 100% van zijn grondstoffen uit onze levende planeet haalt, zetten wij ons meer dan ooit in om onze carbon footprint te verkleinen.

One Tree Planted

1 miljoen bomen

Solaray is trots om te mogen samenwerken met One Tree Planted, een non-profit organisatie toegewijd aan globale herbebossing die bomen plant om de natuur, biodiversiteit en community te restaureren.

Solaray en The Better Being Co. zijn een initiatief gestart om tegen 2025 een miljoen bomen te planten in landen als India, Maleisië en de VS (te beginnen met onze eigen achtertuin in Utah), en zo iets terug te geven aan de regio's die de natuurlijke hulpbronnen leveren om onze producten te maken.

Onze aanrader

Solaray Oregano olie - 360healthylifestyle

360healthylifestyle

Solaray Oregano olie

€20,95

Made in Utah


Ons erfgoed is gebouwd op de overtuiging dat de natuur de bron is van gezonde voeding en de sleutel tot welzijn. Bijna vijftig jaar later is onze visie niet veranderd. Ons doel is nog steeds om mensen te inspireren om stap voor stap een gezondere, betere levensstijl na te streven.Vergroting assortiment

Coming soon

Wij van 360healthylifestyle streven om een zo groot en gezond assortiment aan te bieden voor onze klanten en daarom gaan wij dit uitbreiden met de beste natuurlijke vitamine/supplement producten van ons vertrouwde merk Solaray.