(over) Katavi:

 

Katavi huidverzorgingsproducten richten zich specifiek op het tegengaan van de vervroegde veroudering van de huid die veroorzaakt wordt door invloed van weer en milieu. Onze unieke formules combineren bijzondere voedingsstofrijke extracten van 5 soorten cosmetisch superfruit om te zorgen voor een verfrissende, jongere en gehydrateerde huid. Dankzij het krachtige “cosmetische superfruit” uit dor en heet Afrika, zijn Katavi producten een buitengewoon bijzonder huidverzorgingsproduct.

Onze oprichtingsfilosofie was: “De natuur had altijd al het antwoord, wij moesten het alleen eerst vinden.”

360 Healthy Lifestyle

You decide, we listen

Bij 360 Healthy Lifestyle luisteren we naar de klant. Wij zijn er zo op gericht om de behoeften van de klant zo optimaal mogelijk te benutten. een ding staat daarin centraal: Luisteren naar wat u precies wilt

Bij ons gaat het erom dat wij een alternatief assortiment aanbieden van hoge kwaliteit die volledig is ingericht op een toekomstige duurzame wereld.

Duurzame verzending

Al onze bestellingen worden op een duurzame manier verpakt met gerycled verpakkingsmateriaal en duurzame ingrediënten.

Vegan

Ons gehele assortiment is volledig diervriendelijk en bevatten natuurlijke ingrediënten.

Kwaliteit

Mensen worden, naar onze mening terecht, bewuster van de ingrediënten die producten bevatten. Of het nu gaat over de verzorging van de innerlijke mens of de uiterlijke verzorging, wij selecteren daarom alleen producten die aan onze voorwaarden voldoen.