Het verhaal van onze roos:


Wij gebruiken de Bulgaarse Damast rozen in onze kenmerkende rozenwater producten. Ze staan er niet alleen om bekend de huid te verfrissen, te hydrateren en te verzachten, maar ze hebben ook een aangenaam opwekkende geur waar je onvermijdelijk van kunt houden. Ons doel is om u zo dicht mogelijk bij de ware aard van de bloem te brengen.

Castor olie

Zeer veelzijdig


Eén product, zoveel toepassingen. Castor olie is de beauty essential voor een gehydrateerde huid, het aanvullen van vocht en glans in droog haar, en het creëren van krachtigere wenkbrauwen en wimpers. Ook heeft het een lange geschiedenis van de ondersteuning van het algemeen welzijn, die teruggaat tot de Egyptische oudheid.

´Sourcing´ voor sociale impact


We proberen achter de schermen meer te doen om iets terug te geven. Zo is onze zwarte ricinusolie afkomstig van Haïtiaanse vrouwencoöperaties, omdat het versterken van de positie van vrouwen kan bijdragen aan de transformatie van gemeenschappen, economieën en de wereld.

Clean & Pure


Onze formules zijn gemaakt met alleen de meest essentiële ingrediënten en wij houden de ingrediëntenlijst kort, zodat u meer van het goede en minder van het slechte krijgt. We vermijden onnodige en agressieve ingrediënten, en formuleren altijd volgens schone schoonheidseisen.

Verhoogde energie


Ons kenmerkende Vor-Mag™ water is gevortexeerd en gemagnetiseerd om hogere vibraties en energie te bevorderen. Ook gebruiken wij gebruik kristallen in onze formules die worden gereinigd in de oceaan onder een volle maan, ingesteld met een intentie voor een maximaal spiritueel effect.

dichtbij de natuur


Al onze producten zijn zo plantaardig en zo natuurlijk mogelijk gemaakt. De natuur raakt nooit uit de mode! Onze producten zijn geworteld in botanische formules met tijdloze ingrediënten die al generaties lang worden gebruikt.